O nás

Viac ako 100 rokov Fischbein navrhuje, vyrába a dodáva vysokokvalitné inovačné  zariadenia na uzatváranie vriec či už šitím, zváraním alebo lepením po celom svete.

Značka FISCHBEIN, SAXON ponúka širokú škálu balenia produktov v rôznych odvetviach ako sú kŕmne zmesi, PET FOOD, osivá, stavebný priemysel, potravinársky priemysel, farmaceutický priemysel, hnojivá, pesticídy atď.

Naša materská firma Č.O.S., spol. s r.o., Praha je jediné a autorizované obchodné zastúpenie značky FISCHBEIN a SAXON na Slovensku a v Čechách, ktorá predáva len originálne stroje, náhradné diely a spotrebný materiál značky FISCHBEIN.

Personál GC CS, s.r.o. je pravidelne technicky školený v sídle FISCHBEIN v Bruseli a taktiež v SAXONE v Londýne. Preto sme schopní zabezpečiť odborný servis s originálnymi náhradnými dielami pre zabezpečenie maximálnej kvality a životnosti Vašich strojov.

Firma GC CS, s.r.o., v spolupráci s firmami TMI CZ a Č.O.S. zabezpečuje komplexné riešenie balenia produktov. Takto sme schopní uspokojiť všetky požiadavky zákazníka ohľadom priemyselného balenia produktov.